Titeltätt och internationellt i Malmö Open

Publicerad 8 november, 2022 av Ofelia Thörnqvist

57 spelare har nu anmält sig till Malmö Open, varav hela 26 är utländska spelare. Fyra stormästare är hittills anmälda. Från Danmark som har många spelare med i turneringen kommer GM Carsten Höi, från Ukraina kommer GM Peter Golubka medan Sverige stoltserar med GM Stellan Brynell och regerande Sverigemästaren GM Jonny Hector.

Malmö Open och Mobile Labs Open (för spelare under 1600 i elorating) spelas traditionsenligt i Rådhushallen den 16-18 december. Turneringen är den tredje deltävlingen i säsongens Svenskt Grand Prix, där den totala ledningen nu innehas av FM Kaan Kücüksari följt av GM Tiger Hillarp. På tredje plats utmärker sig 20-årige Vidar Hagevi med 1970 i elo, som har gjort två riktigt bra turneringar och även är anmäld till Malmö Open.

Här finns mer info, inbjudan och länk till webbanmälan.