Fler händer till Skolkommittén

Publicerad 28 februari, 2014 av Kent Vänman

s4_distrfinal_lkpg_2013Mycket av arbetet med att utveckla svenskt schack sker i de kommittéer som ligger under centralstyrelsen. Och den kommitté som ägnar sig åt de flesta av schackets framtidsfrågor är Skolkommittén, som till exempel arbetar med skoltävlingar, schack i skolan, Schackfyran och hur vi får fler unga tjejer att fortsätta med schack.

Det är så mycket spännande uppgifter som ingår i Skolkommitténs arbete att den måste utökas, och vi önskar därför få in nomineringar från individer, klubbar eller distrikt. Föreslå en eller flera personer som ni tror kan bidra till att vi blir ännu bättre på att erbjuda schack till så många barn som möjligt i hela Sverige. Om du själv vill vara med på båten ska du inte heller tveka att höra av dig. Skicka förslag till kent.vanman@schack.se.