Philip Lindgren vassast i Växjö

Publicerad 16 juni, 2013 av Kent Vänman

Limhamnsspelaren Philip Lindgren visade sig vara vassast när Växjöspelen avgjordes under helgen. Tävlingen är speciell på så sätt att spelarna delas upp i fyrmannagrupper efter LASK-ranking. I toppgruppen deltog förutom Lindgren även Fredrik Andersson Upsala ASS, Efraim Laksman Rödeby SK och Patrik Lindborg Hultsfreds SK.

Tävlingen samlade totalt 109 spelare, vilket inte är långt från det gällande deltagarrekordet. Arrangörsklubben Växjö SK var också framgångsrik vid brädet och kammade hem inte mindre än 6 gruppsegrar. Särskilt noterar vi att juniorerna Mattis Olofsson-Dolk och Tom Rydström, som snart ska spela om JSM-titeln i Örebro, vann sina grupper.  Resultat

philiplindgren_fredrikandersson_vaxjo_2013
(Foto: Philip Lindgren mot Fredrik Andersson från mötet i den andra ronden, som slutade remi. /Birgitta Rydztröm)