En vecka kvar av anmälningstiden till Västerås Open

Publicerad 8 september, 2016 av André Nilsson

SvensktGrandPrix_logo120x84

Förbundskaptenen Stellan Brynell är senast i raden av stormästare att anmäla sig till Västerås Open. (Foto: Calle Erlandsson)
Förbundskaptenen Stellan Brynell är senast i raden av stormästare att anmäla sig till Västerås Open. (Foto: Calle Erlandsson)

Om en vecka (16 september) går anmälningstiden ut för årets andra GP-tävling, Västerås Open, som spelas 23-25 september. Är inte startavgiften betald då går det bra att anmäla sig på plats mot en extra avgift om 100 kr. Deltagarrekordet (343) är i fara och visst vill väl du också vara på plats när Sveriges största weekendturnering någonsin spelas!?

Det hårda anmälningstrycket i Västerås Open har gjort att hotellrummen har gått åt som smör i solsken. På Stadshotellet är rummen slut och på Esplanade finns endast strörum kvar. Därför är Plaza (tel. 021-10 10 10) vidtalade och där kan man boka enkelrum för 675 kr och dubbelrum för 875 kr per natt inklusive frukost om man uppger att man ska spela schack. Plaza är nyrenoverat och på kvällen kan ni ta hissen upp till Skybaren och koppla av med stans bästa utsikt.

Inbjudan | Anmälan | Anmälda spelare | GP-hemsidan | Västerås Opens hemsida