Många anmälda till Västerås Open

Publicerad 28 augusti, 2016 av André Nilsson

Ulf Andersson kikar på Hector-Lind vid förra årets Västerås Open. Ulf är även i år kommentator.
Ulf Andersson kikar på Hector-Lind vid förra årets Västerås Open. Ulf är kommentator även i år.

Fler än 200 spelare har redan anmält sig till årets andra GP-tävling, Västerås Open. Prognosen är att det, precis som de två senaste åren, blir en bit över 300 deltagare som kommer till start 23-25 september. Tänk på att du som anmäler dig och betalar nu innan månadsskiftet har 100 kr i rabatt på startavgiften.

Startfältet blir inte bara stort utan också starkt. 13 GM är anmälda hittills, däribland SM-vinnaren Erik Blomqvist och fjolårssegraren i GP Hans Tikkanen vilka utmanas av den övriga svenska eliten (Berg, Hillarp, Hector, Cramling m.fl) men också dubble Västerås Open-vinnaren Normunds Miezis och den norske supertalangen Aryan Tari.

Vid sidan av huvudturneringen arrangeras som vanligt en “Lilla”-tävling för dig som har under 1600 i elo.

Inbjudan | Anmälan | Anmälda spelare | GP-hemsidan | Västerås Opens hemsida