Dåligt, sämre, sämst… men Maten!!

Publicerad 7 augusti, 2014 av Hans Tikkanen

Mitt spel har inte funkat så bra, förmodligen för att jag inte spelat och tränat tillräckligt – att missa SM hjälpte ju inte heller precis.

Än sämre spelade jag i dubbelmatchen i tennis häromdagen där jag och Emanuel misslyckades försvara den svenska tennisäran. Även fotbollen dagen innan går under katagorin sämre insats, och fick mig att bli väldigt tveksam till en eventuell comeback till mitt gamla fotbollslag i höst.

Sämst av allt är toaletterna efter några timmars spel. Olika varianter av “oacceptabelt” är det som slängs omkring.

Men tack och lov är maten fantastisk. Värt allt annat, förutom möjligen ett dåligt resultat för laget. Nu tar vi oss samman efter första vilodagen och påbörjar klättringen i tabellen istället för alla bergsklättringar.