Dags att anmäla sig till Västerås Open

Publicerad 15 september, 2016 av André Nilsson

SvensktGrandPrix_logo120x84I morgon går anmälningstiden ut för årets andra GP-tävling, Västerås Open, som spelas 23-25 september. Glöm inte att betala in startavgiften! Nytt för i år är att den som står som betald i anmälningslistan åtnjuter lyxen att komma direkt till rondstart på fredagen och kan skippa personlig anmälan.

En del har haft problem att anmäla sig genom medlemssystemet då de möts av texten “Sveriges Schackförbund har inte ett aktivt registrerat medlemskap för dig. Utan ett medlemskap i Sveriges Schackförbund kan du inte spela denna turnering.” Antagligen beror det på att din klubb har brutet räkenskapsår och inte har hunnit registrera dig än. Kontakta din klubb så att de ordnar det a.s.a.p. och mejla samtidigt din anmälan till anmalan@vasterasschack.se så ska du se att det hinner lösa sig!

Om du inte hittar något rum på Stadshotellet eller Esplanade kan du prova Plaza (tel. 021-10 10 10), där det fortfarande kan finnas rum kvar. Säg till att du ska spela schack så får du rabatt på rummet!

Inbjudan | Anmälan | Anmälda spelare | GP-hemsidan | Västerås Opens hemsida