JVM rond 11: solida remier

Publicerad 19 augusti, 2016 av Axel Smith

JVMlogo

En bild från invigningen.
En bild från invigningen.

Martin Lokanders indiske motståndare hade inte järnkoll på öppningen, som ryktet sa, men Martin fick bara en chans och när han inte tog den ebbade det snabbt ut i tornslutspel med remi. Tom Rydström fick slita mer för sin halvpoäng i ett annat tornslutspel, men gjorde det med den äran. På vägen dit missade dock bägge spelarna en taktisk finess som omedelbart hade avgjort partiet till indierns fördel. Se partivisaren.
I nästa sista ronden på lördagen blir det tuffare. Tom ställs mot Aryan Gholami (2461, Iran) och Martin tar sig an ännu en indier. Med uppåtgående form ser svenskarna fram emot partierna med tillförsikt.
Ställning: 1. Jeffery Xiong 9/10, 24-38. Tom Rydström 6, 39-46. Martin Lokander 5½.

Turneringshemsida / Resultat / Livesändning 11.30