Hög tid att anmäla sig till kurserna i Hallsberg

Publicerad 12 augusti, 2019 av Kent Vänman

Sista anmälningsdag till schackledarutbildningen i Hallsberg 31/8-1/9 är nu på fredag. Det är alltså hög tid att anmäla sig. Den här gången hålls nivå 1 och nivå 2 parallellt. Som tidigare genomförs kurserna på Hotell Stinsen i Hallsberg. Ett mysigt hotell med fantastisk mat.

Fredrik Ljungheimer
Fredrik Ljungheimer
Joel Sjöstrand
Joel Sjöstrand

Kurserna bygger på den holländska Stegmetoden. En ambitiös pedagogisk modell med material som stödjer dig som ledare hela vägen från nybörjare till ELO 2000.

Kursledare är Joel Sjöstrand och Fredrik Ljungheimer från Trojanska Hästen. De har översatt materialet till svenska och tillämpar Stegmetoden med mycket stor framgång i sin ungdomsverksamhet.  Inbjudan

kurshaften