Veteraner sökes till Lag-EM!

Publicerad 26 mars, 2015 av Niklas Sidmar

Lag-EM för veteraner spelas i Wien 12-20 juli i år. Sverige har så här långt sju anmälda intressenter, men skulle behöva 8, 9 eller 10 för att få två kompletta lag. Matcherna spelas med fyra spelare men man får ha fem spelare i varje lag och kan då turas om med fridag. I lag-EM gäller den ”gamla” åldersgränsen, uppnådda 60 år senast den 31 december 2015 för herrar och 50 år för damer. Arrangören vill ha in anmälningar senast den 31 mars – därefter tillkommer ”förseningsavgift” på 20 Euro per spelare.
Mera om turneringen, boendet och så vidare finns på turneringshemsidan

Ni som kan tänka er en sommarresa till Wien med rimliga boendevillkor – och dessutom några schackpartier i ett Lag-EM – gör slag i saken och anmäl intresse omedelbart till Sven-Olof Andersson! Det gäller såväl spelare som eventuellt medföljande partner.