Stockholm – övriga Sverige 7-2

Publicerad 18 juli, 2014 av Axel Smith

SM14-BergfotbollSMloggaUppskattningsvis hundra spelare dök upp för den traditionella fotbollsmatchen under SM-veckan, som delades upp i tre matcher. I en av dessa ställde det ena laget ändå upp med två hela laguppställningar med hockeybyten där alla spelare byttes på en gång. Trots en kreativ laguppställning med 4-4-3 förlorade övriga Sverige klart. Ställningen i halvtid var 0-4 och putsades något i andra halvlek.
   Emanuel Berg spelade 97 drag mot Jonny Hector och kom för sent för att vara med. Han följde i stället matchen som åskådare.
– Jag höll på att bli bortdribblad, sa han och syftade på partiet. Jag är nöjd med spelet än så länge men har inte tagit de chanser jag fått, bland annat mot Pia och Erik.
   Emanuel ligger en poäng från täten men kommer att spela för att vinna så länge chansen finns. Härnäst väntar Tommy Andersson.
   I slutet på nästa vecka samlas OS-laget i Emanuels hemsstad Arvika för ett sista träningsläger inför avresan till Tromsö. Kanske blir det nya chanser för fotboll då.