139 anmälda till Kvibergspelen

Publicerad 7 april, 2018 av Niklas Sidmar

Kviberg-loga-webb-18Två veckor återstår till säsongens näst sista GP-tävling Kvibergspelen som avgörs 20-22 april i Göteborg. För närvarande 139 spelare anmält sig, varav ungefär i huvudturneringen och resten i Lilla Kvibergspelen. Sju stormästare är anmälda och högst rankad är Tiger Hillarp, följd av Jonny Hector.
Mer information finns i inbjudan, och webbanmälan kan göras här.
Observera att datumet då arrangörerna börjar ta ut efteranmälningsavgift har flyttas fram något från inbjudans 6/4. Det som gäller är att man skall ha anmält sig, betalt och att arrangörerna skall ha sett att avgiften kommit in senast måndag 9/4.

Arrangören meddelar att hotellet (Kviberg Park Hotel & Conference) fortfarande har rum kvar och att restaurangen inne i arenan även i år kommer att erbjuda förstklassiga måltider till relativt lågt pris.
I år sammanfaller inte Kvibergspelen och Bohus Cup i handboll, så lokalen är uttnyttjad till klart lägre grad än förra året.

Vinnarna i bokutlottningen som skedde för anmälda före 1/4 (pris hämtas i sekretariatet) blev David Rasti, SS Manhem; Rickard Dahlström, Skara SS och Jörgen Karlsson, Västerviks ASK.