Klart för Företagsmästerskapet i schack 2024

Publicerad 12 december, 2023 av Ingemar Falk

Företagsmästerskapet spelas den 13 april 2024. Foto: FIDE

SchackEvent AB lanserar i samarbete med Vinge Advokatbyrå och Schackakademien ”Företagsmästerskapet i schack 2024”. Tävlingen arrangeras lördagen den 13 april 2024 på Vinge Advokatbyrå centralt i Stockholms city.

Företagstävlingar i schack är ett nytt område som SchackEvent vill hjälpa till att utveckla på den svenska marknaden. För att skapa största möjliga intresse genomförs tävlingen i ett snabbschacksformat. Idén med tävlingen är att skapa ett positivt och roligt schackevent som möjliggör starkare band med näringslivet i Sverige.

Vinge Advokatbyrå välkomnar schackspelarna i Företagsmästerskapet till sina lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm. Foto: Schackevent

Tävlingen genomförs i lag om två spelare per företag. Arrangörerna ser gärna att både män och kvinnor deltar. Antalet lag kommer på grund av utrymmesskäl att vara begränsat.

Är du nyfiken och vill du veta mer så hör av dig till arrangören på info@foretagsschack.se.

Inbjudan finns också ute. Här kan du läsa mer.

  • Kort info om regler för att delta och spelupplägg:
  • Lag med två spelare från samma företag/koncern uppställda i ratingordning.
  • Spelare måste vara tillsvidareanställd i företaget vid tävlingsdatumet.
  • Konsulter, revisorer och annan anlitad personal tävlar för det företag där de har sin anställning. Snabbschack 15 min + 3 sek inkrement per spelare och parti.
  • Ett vitt och ett svart parti per lag per rond.

Schackevent AB är ett samarbete mellan Stockholms SF, Stockholms SS, SK Rockaden och Wasa SK

Inbjudan