Tusenmannaschackets återkomst?

Publicerad 14 september, 2023 av Albin Ringstad

Tusenmannaschacket var en mycket populär tävling under många årtionden, som spelades i Blå Hallen, Stockholms stadshus. Tävlingen var så stor att Dagens Nyheter kallade det för en propagandatävling, och var själva med och arrangerade den. Med tiden sviktade intresset och tävlingen lades ner. På senare år har intresset för schack däremot ökat, och med hjälp av den schack-boom som vi har sett tror vi att tiden för att återstarta Tusenmannaschacket har kommit!

En nyckel till att få igång Tusenmannaschacket är att vi kan visa att det återigen finns en efterfrågan på denna typ av tävling. Skulle du vara intresserad av att vara på med Tusenmannaschacket? Tryck på länken nedan eller scanna QR-koden för att komma direkt till intresseanmälan. Den är självklart inte bindande, men att det finns ett intresse är en förutsättning för Tusenmannaschackets återkomst!

Mer info om Tusenmannaschacket
Intresseanmälan Tusenmannaschacket

QR-kod för intresseanmälan
Så här såg inbjudan ut i TfS 1969:01