Tävlingslivet vaknar i Sverige

Publicerad 15 september, 2020 av Ingemar Falk

Turneringar väntar även i Helsingborg och Lund. Foto: Lars OA Hedlund

Svenska tävlingskalendern fylls nu sakta på under hösten. De senaste tillskotten är Scandic Helsingborg Nord Open den 26–27 september och Lund-turneringen Rolf Martens Minne som kommer att spelas även i år. Närmare bestämt den 4 oktober.

Båda turneringar har information om coronarestriktioner.

Samtidigt fortsätter de populära turneringarna online. På onsdag startar nya säsongen av Swedish Rapid Team Battle och den 27 september blir det nystart för lagblixten Swedish Chess Team Battle på Lichess.

Har din klubb eller förbund en tävling på gång? Antingen i vanlig schack eller online. Då kan du få in den i tävlingskalendern. För klubbturneringar lägger vi in startdatum – och kom ihåg att din turnering syns på denna sida för liveresultat när den väl är igång om du använder SSF:s medlemssystem när du lägger upp turneringen. Mejla info och länkar till nyheter@schack.se.