Deltalift Open ställs in

Publicerad 17 april, 2020 av Niklas Sidmar

21-23 maj skulle årets upplaga av Deltalift Open ha spelats i Tylösand. Nu har arrangerande Harlinge SS-Halmstad beslutat att tävlingen ställs in och man har gått ut med detta meddelande:
“Till följd av den senaste tidens utveckling av Coronaviruset så har Harplinge SS – Halmstad som arrangörsklubb fattat ett oerhört trist beslut att ställa in 2020 års Deltalift Open och WST 1600. Ni som redan betalat in startavgiften ska självklart få tillbaka den. Skicka ett mejl till schack.harplinge.halmstad@gmail.com och uppge namn och kontonummer så ordnar vi det så snabbt vi kan. Om man önskar ha startavgiften innestående till nästa år går det också bra. Tack till alla tilltänkta deltagare, funktionärer, sponsorer m.fl. Hoppas vi ses 2021 i Tylösand.”