Information om Schackfyranmästarens Riksfinal

Publicerad 26 juni, 2023 av Albin Ringstad

Observera att nedan informationen även har gått ut med mail, men eftersom vi för närvarande inte har möjlighet att skicka mejl till de som har Gmail så kommer inte alla att ha fått informationen. Om ni vet någon annan som ska spela Schackfyranmästarens riksfinal vill vi be er ta kontakt med dem och be dem läsa den här informationen.

Välkomna till Schackfyranmästarens riksfinal! Schackfyranmästarens riksfinal spelas under Schack-SM 2023 i Helsingborg Arena. Om ni vill läsa mer om vad som händer under Schack-SM och övrigt i Helsingborg under den här tiden kan ni läsa om det genom att klicka här.

Schackfyranmästarens riksfinal spelar 8 ronder Schweizer, med klocka; 10 minuter per spelare och parti.

Det kommer inte att vara någon avprickning, utan har man betalat startavgiften är man också avprickad. Det går att betala fram till 2 timmar före spelstart.

Om ni vet redan nu att ni inte kommer att delta så meddela oss detta så fort som möjligt. Anledningen till det är för att annars kommer en deltagare att sitta utan motståndare första ronden.

Spelplats: Helsingborg Arena (fråga någon i blå SM-tröja om ni inte hittar rätt).
Speltid: Lördag 1/7; 12:00-17:00

Första ronden är beräknad att gå igång 12:00 så se till att vara på plats i tid för att sätta igång och spela vid spelstart.

Sist men inte minst vill vi önska från Sveriges Schackförbund önska er ett stort lycka till!