Fyra svenska mästare korades i Torslanda

Publicerad 22 januari, 2017 av Niklas Sidmar

Louise Westin
Louise Westin
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
Margo Zarytovskaya
Margo Zarytovskaya
Ebba Geisler-Kågström Foton: Lars OA Hedlund
Ebba Geisler-Kågström Foton: Lars OA Hedlund

Årets Flick-SM är färdigspelat, och i samtliga fyra klasser lyckades den spelare som ledde tävlingen inför sista dagen hålla undan till seger. I äldsta klassen var det Louise Westin från Limhamns SK som segrade med 8½ poäng på tio ronder. Hon vann före Stina Johansson, En Passant och Johanna Nabbing, Nolereds SK.
I B-klassen tog arrangörsklubben Nolereds SK hem guldet genom Kajsa Nilsson, som slutade på 7½ poäng av 8 möjliga. Tvåa kom Alva Sörensen, SK Rockden Stockholm och trea Elsa Wass, Västerås SK.
Västerås Margo Zarytovskaya avslutade med två remier i C-klassen, och höll undan till seger före Linnea Johansson-Öhman, Järfälla SS, och Agnes Ng, Örgryte SK. I den yngsta klassen gick guldet till Ebba Geisler-Kågström, Kristallens SK, och hon följdes av Antonia Bermig, Uddevalla SS och Isabelle Sassenberg, Nolereds SK.
Resultat
Fler bilder av Lars OA Hedlund