Västeråsdominans i Västmanlands Öppna Skol-DM

Publicerad 21 november, 2016 av Niklas Sidmar

I gymnasieklassen blev det tredubbelt Västerås SK genom från vänster Ludvig Carlsson (3:a), Alfobs Emmoth (1:a) och Santiago Grueso Cordoba (2:a). Foto: www.vasterasschack.se
I gymnasieklassen blev det tredubbelt Västerås SK genom från vänster Ludvig Carlsson (3:a), Alfons Emmoth (1:a) och Santiago Grueso Cordoba (2:a). Foto: www.vasterasschack.se

Igår spelades Västmanlands Öppna Skol-DM i Västerås, med totalt strax under 100 deltagare i de fyra åldersklasserna. Arrangerande Västerås SK dominerade och vann tre av de fyra klasserna genom Alfons Emmoth (gymnasiet), Benjamin Emmoth (högstadiet) och Ange Zeidlitz (lågstadiet). I mellanstadiet segrade Melvin Vu från Snabba Löparen, Katrineholm. Tävlingen utgjorde också den andra deltävlingen i Mälardalens GP som är ett samarbetsprojekt mellan distrikten i Södermanland, Västmanland och Örebro län.
Alla resultat