Lyckad start för Stockholms schackcafé

Publicerad 11 oktober, 2016 av Niklas Sidmar

Christer Hultin och Martin Lokander är två av alla besökare.Foto: Hasse Roine
Christer Hultin och Martin Lokander är två av alla besökare.Foto: Hasse Roine

Efter två välbesökta kvällar har Stockholm Chess Café fått en riktig rivstart. Snabbschackstävlingar på söndagar var efterfrågat av besökarna och den första lockade 15 spelare. Nu har ännu en tävling genomförts, och denna hade 24 deltagare.
Man har fått in strax under 100 medlemmar på bara två kvällar, och något som är glädjande är att nästan hälften av besökarna inte är klubbspelare. Det ska framöver läggas ännu större fokus på att locka juniorer samt kvinnor.

Bilder och mer infomation om tävlingar finns via följande länkar:
Hemsida | Facebook | Instagram