JVM: Rydström med fallseger

Publicerad 18 augusti, 2016 av Axel Smith

JVMlogo

Tom Rydström har rockerat långt.
Tom Rydström har rockerat långt.

Redan ett par timmar in i den tionde ronden såg det bra ut för svenskarna. Båda hade klara försprång på klockan och intressanta ställningar. Tom Rydström följde upp på bästa sätt och vann efter 25 drag. Martin Lokander vann en bonde, men fastnade med en springare på kanten och fick kämpa för remin. Se avslutningarna i partivisaren – växla parti genom att klicka på rutan ovanför brädet.
Ställning: 1. Jeffery Xiong leder på 8½/10, 26-37. Tom Rydström 5½, 38-49. Martin Lokander 5.
På tisdagen väntar två indier, men förbannelsen är redan bruten. Dessutom spelar den ene på remi och är usel i slutspel, och den andra har bytt tränare och kan inte sina öppningar. Allt enligt obekräftade rykten.

Turneringshemsida / Resultat / Livesändning 11.30