Start för Junior-VM i Indien

Publicerad 6 oktober, 2014 av Niklas Sidmar

wjcc_logoEfter mer än 20 timmars flygresa och nästintill lika många timmars bollywoodtittande (för somliga i truppen) kom vi fram till Pune, Indien. Allt flöt på förvånandsvärt bra och vips så var vi på hotellet utan att varken behöva stå i Asiens ökända bilköer eller sicksacka mellan kor. Dock fick både vi och bilen vi åkte i genomgå en rejäl säkerhetskontroll för att överhuvudtaget få komma in på hotellområdet. Väl på plats blev vi omhändertagna av supertrevlig personal och det visade sig då att även spelet skulle äga rum på detta hotell, vilket vår coah Stellan Brynell uttryckte sin glädje för; ”nu behöver vi inte lämna hotellet, skönt”.
Totalt är vi fem personer från Sverige: Jonathan Westerberg och Linus Johansson i öppna klassen, Jessica Bengtsson och jag, Angelina Fransson, i flickklassen samt landslagscoachen Stellan Brynell.
En notering inför den första ronden idag är att den har flyttats till 14.30 lokal tid, så klockan 11.00 svensk tid finns vi att följa på livesändningen.
Turneringshemsidan