Malakoff: blandad utdelning

Publicerad 14 april, 2014 av Axel Smith

malakoffDet går inte Borislavas väg ännu, efter en förlust i ett långt slutspel i rond tre. Även Ellinor har spelat full tid i alla sina partier. Hon höll remi i ett svårt damslutspel i rond två (se partivisaren) och vann i rond tre mot en motståndare som placerade alla bönder på samma färg som sin löpare. Med det var dubbelronden avklarad; resten av turneringen spelas med normalt schema.
Malakoff ligger precis i utkanten av Paris tunnelbane- och hyrcykelsystem, men på fotbollsplanen är det inte något tvivel om vilket som är det mest populära laget. Och många av småkillarna har naturligtvis Zlatan-tröjor. Han lär bo i mer fashionabla kvarter, och i stället är Marie och Pierre Curie två av de mer kända personerna som bott i Malakoff. De ska enligt uppgift ha experimenterat med radium i en flyghangar, men trots en adress och hjälp av en äldre dam och ett halvt kvarter gick det inte att hitta hangaren. Hur den skulle ha fått plats på en femtio meter kort gata frågade sig ingen.
Turneringshemsidan