Digert turneringsutbud i påsk

Publicerad 15 april, 2014 av Niklas Sidmar

Nu är det bara några dagar kvar till påskhelgen, och som vanligt erbjuds gott om speltillfällen runt om i landet. I Norrköping spelas Påskturneringen som ser ut att bli ett riktigt getingbo med åtta stormästare och totalt femton titelhållare bland de omkring 180 anmälda spelarna. Påskturneringen inleds på långfredagen och pågår till annandag påsk. Mer information finns i inbjudan, och anmälan kan göras på turneringshemsidan. Arrangören meddelas att efteranmälningar fortfarande tas emot, på plats går det bra att anmäla sig ända fram till 13.15 på fredag.
I Uddevalla spelas Påskblixten på långfredagen och samma dag avgörs Kenneruds minnesblixt i Skänninge.
På påskdagen är det dags för Påskbataljen i Halmstad där tiominuterspartier står på programmet.