Fyra tävlingar klara i GP-serien

Publicerad 15 mars, 2014 av Niklas Sidmar

Arbetet med den nya GP-serien, som startar hösten 2014, är i full gång. Fyra deltävlingar är klara och dessa kommer att utgöra stommen i serien. Den svenska GP-serien startar med Västerås Open i september 2014 och avslutas med Deltalift Open i Tylösand i maj 2015. Övriga två tävlingar som är klara är Malmö Open i december 2014 och Påskturneringen våren 2015.
– Med dessa etablerade tävlingar klara vet vi att GP-serien blir av och att man som spelare kan börja planera, konstaterar Håkan Jalling, ordförande i Tävlings- och regelkommittén, som organiserar arbetet. Vi hoppas på sex deltävlingar första säsongen och det innebär fortfarande att det finns plats för två till. Idealet vore en weekendtävling under Allhelgonahelgen på hösten och en före Påskturneringen 2015.
– Vid årets Påskturnering hoppas vi kunna presentera upplägget som riktar sig både till elitspelare och till den stora bredden, säger Håkan Jalling.