LASK vann Skånederbyt i Elitserien

Publicerad 18 januari, 2014 av Niklas Sidmar

allsvlogoFem stormästare fanns på plats när svenska mästarna Limhamns tog emot LASK i den fjärde ronden av elitserien, och det blev laget med flest stormästare som vann matchen. För LASK spelade Nils Grandelius, Tiger Hillarp och Hans Tikkanen medan Jonny Hector och Stellan Brynell representerade Limhamn. Grandelius vann på förstabordet mot Hector och Tikkanen på fjärdebordet mot Brynell, och till slut blev segersiffrorna 5-3 för LASK.
Ny serieledare är dock Rockaden Stockholm som vann klart mot Upsala, men även Ekjsö är utan poängförlust efter vinsten mot Örgryte. Team Viking besgerade Burgsvik Alva och Farsta tog en viktig seger borta mot Västerås.
I Superettan leder SK Rockaden Umeå, som dock har spelat en match mer än övriga topplag och enda lag utan poängförlust är SS Manhem.
Match- och bordsresultat i Elitserien och Superettan finns på Allsvenskans hemsida.