Anand och Caruana bäst i London

Publicerad 13 december, 2013 av Niklas Sidmar

LCC_logo_2013Fyra av de sex ronderna har spelats i London Super Sixteen, och ingen spelare har längre full pott. Bäst har det gått för Vishy Anand och Fabiano Caruana som har tre vinster och en remi vardera, och därmed leder A- respektive D-gruppen med 10 poäng (poängsystemet 3-1-0 används). I B-gruppen delas ledningen av Vladimir Kramnik och Peter Svidler som har 7 poäng vardera och i C-gruppen leder 8-poängarna Boris Gelfand och Hikaru Nakamura.
Idag spelas de två sista ronderna i gruppspelet, och därefter blir det slutspel med de två bästa från varje grupp.
I den öppna turneringen blev det en ny remi för Daniel Semcesen som nu har 4½ poäng på 6 ronder. Sju spelare delar ledningen på 5 poäng.
Turneringens hemsida