Fånga upp dem som blivit nyfikna på schack

Publicerad 28 november, 2013 av Niklas Sidmar

Efter Magnus Carlsens seger i Indien är intresset för schack större än på mycket länge. Många kommer säkert att bli sugna på att börja spela själva och det naturliga numera är att börja söka efter information om schackklubbar på nätet. Många klubbar har fina hemsidor, men ibland är de inte uppdaterade på länge. Nu är det rätt tidpunkt att ta itu med detta och här är några enkla tips för att snabbt göra det möjligt för intresserade att få den viktigaste informationen:
– Se till att kontaktuppgifterna är aktuella.
– Ange adress och tider för eventuell klubbkväll.
– Publicera aktuellt program för säsongen.

Ett bra sätt att välkomna nya medlemmar är att ha öppet hus första klubbkvällen varje termin. Passa på att bestämma datum redan nu för öppet hus i januari, och informera om det på klubbens hemsida!