Vinster för Johansson och Bit-Narva i Budva

Publicerad 7 oktober, 2013 av Niklas Sidmar

budvalogoSöndagen bjöd på två svenska segrar i Ungdoms-EM i Budva. Linus Johansson och David Bit-Narva lyckades bärga hela poängen. Tom Rydström och Milton Pantzar spelade remi medan Lisa Fredholm förlorade efter lång kamp på ett av livebrädena. Även för Matija Svetic blev det förlust.
Svenskarnas partier från rond 6 (lördag) finns i partivisaren. Tips: Tom fick till en snygg avslutningskombination i sitt parti.
Dessutom finns ett parti från rond 7 (söndag). David Bit-Narva kommenterar sitt vinstparti, med ett tematiskt kvalitetsoffer på c3 i sicilianskt. David har haft det lite motigt under turneringen, men sedan han började spela tennis istället för att preppa har det blivit två vinster i rad.
Samtliga partier och resultatredovisning finns på turneringens hemsida.