Rekordstarkt All Saints i Allhelgonahelgen

Publicerad 25 oktober, 2013 av Niklas Sidmar

karlsson1110Nu är det mindre än en vecka kvar till årets upplaga av Stockholm All Saints, som verkar bli den starkaste hittills. Stormästarna Erik Blomqvist, Ralf Åkesson, Lars Karlsson (bilden) och Juan Bellon är högst rankade av de just nu 33 anmälda spelarna.
Spelet startar klockan 14.00 den 31 oktober och den sjunde och sista ronden spelas på söndag.
Har man svårt att medverka i första ronden kan man få frirond med ½ póäng om man meddelar tävlinsgledningen samt betalar startavgiften i förväg. Det går också att få ytterligare en frirond i någon av ronderna 2-5.
Turneringsansvarige Mikael Helin meddelar att man som vanligt försöker att ordna någon form av avslutningsbuffé samt att man har som ambition att lägga till ytterligare extrapriser i form av presentkort hos Schackhandeln.
Mikael Helin betonar också att ingen entré kommer att tas ut i årets turnering då den är inbakad i startavgiften och att det går bra att anmäla sig fram till trettio minuter före första ronden.
All information inför tävlingen finns i inbjudan, och vilka som har anmält sig går att läsa här.

(Foto: Calle Erlandsson)