Miezis överlägsen i Västerås Open

Publicerad 29 september, 2013 av Niklas Sidmar

miezis130929(alenius)Det blev lettländsk seger i årets Västerås Open efter att Normunds Miezis (bilden), som vann tävlingen även för två år sedan, avslutat med vinster mot först Stellan Brynell och därefter Tiger Hillarp. Miezis slutade därmed på imponerande 7½ poäng på de åtta ronderna vilket var en halv mer än Jurij Solodovnitjenko som slutade tvåa. De svenska stormästarna Lars Karlsson, Erik Blomqvist Pia Cramling delade tredjeplatsen med Anton Frisk Kockum, Daniel Semcesen och Jonathan Westerberg.
I Lilla Västerås Open blev det odelad seger för Per-Olov Sandgren från SA Fenix. Han tog 7 poäng och vann före Edward Eriksson, SK 33, som tog 6½.
Alla resultat från Västerås Open finns på turneringshemsidan.

(Foto: Stefan Alenius)