Västerås Open om sex veckor

Publicerad 19 augusti, 2013 av Niklas Sidmar

vasterasskVästerås SK påminner om Västerås Open som spelas om knappt sex veckor:
“27-29 september spelas Sveriges största weekendturnering, Västerås Open, med tvillingturneringen Lilla Västerås Open (upp till 1600 i rating). Årets upplaga blir den starkaste hittills då redan åtta stormästare är anmälda till tävlingen, däribland Sverigemästaren Hans Tikkanen. Det internationella inslaget är stort med tävlande från bland annat alla de nordiska länderna. Mer information finns i inbjudan. Observera att man får 50 kronors rabatt vid betalning före 1 september!
Ett drygt hundratal har redan anmält sig och målet är att slå förra årets rekord då 270 spelare kom till start.”

Anmälda till Västerås Open
Anmälda till Lilla Västerås Open