Harry Schüssler i Frans G Bengtssons minnesturnering

Publicerad 22 augusti, 2013 av Niklas Sidmar

schussler(ce)Ytterligare en stormästare är klar för Frans G Bengtssons minnesturnering, som spelas i Lund på söndag. Det är Harry Schüssler, som vann tävlingen fem gånger mellan 1973 och 1988. Sedan tidigare är GM Sune Berg Hansen, IM Daniel Semcesen och IM Christian Jepson anmälda. Calle Erlandsson i arrangerande LASK skriver:
“Frans G Bengtssons minnesturnering startade 1967 och de två första åren segrade legendaren Rolf Martens. För 40 års sedan (1973) vann Harry Schüssler för första gången och därefter har han vunnit ytterligare fem gånger, senast för 25 år sedan (1988). Christian Jepson ligger tvåa i maratontabellen med fyra segrar under åren 1990-2007.
Både Schüssler och Jepson deltar i årets tävling, som söndag 25 augusti spelas på Schackhuset, Trollebergsvägen 105, Lund. Tävlingen startar kl 10 och sista chansen att anmäla sig är att komma till incheckningen kl 09.15.”

Mer information och lista på alla anmälda spelare finns hos Lunds ASK.

(Foto: Calle Erlandsson)