Startfältet klart i Visma Chess Tournament

Publicerad 4 juni, 2013 av Niklas Sidmar

vismalogoAlla tre grupperna i Visma Chess Tournament, som spelas i Växjö 26-30 juni, är nu klara. I stormästargruppen är det sedan tidigare klart att de tre stormästarna Normunds Mieziz, Jonny Hector och Henrik Danielsen utmanas av ett koppel internationella mästare, däribland SM-gruppsdeltagarna Axel Smith och Bengt Lindberg.
Efter det stora intresset för IM-grupperna har en IM-turnering utökats till två. Linus Johansson, Martin Lokander och Philip Lindgren är några av de unga svenskar som får chansen att jaga IM-normer en vecka för Schack-SM.
Läs mer på turneringens hemsida eller gå direkt till deltagarlistor i de tre grupperna.
Missa inte heller helgintervjuerna på hemsidan. I den senaste avslöjar Limhamns ledarprofil Conny Holst bland annat vem han tror blir Sveriges näste stormästare.