Anmäl er till Svenska Cupen nu!

Publicerad 28 april, 2013 av Niklas Sidmar

svcup1209Arrangerande Linköpings ASS hälsar välkommen till andra upplagan av “nya” Svenska Cupen. I höstas kom 25 lag till start och SK Rockaden Stockholm vann. I år spelas tävlingen 6-8 september:
“Fjolårssuccén är tillbaka!
Svenska Cupen är turneringen där bredd och elit möts på lika villkor.
Prissumman är hög med 20 000  kronor i första pris. First Hotel Linköping har till årets turnering byggt ett unikt schacktema med schackerbjudanden i loungen, baren och restaurangen, varför deltagarna kan ladda upp inför morgondagens spel med god mat och dryck. En annan nyhet är att vi har infört ett rankingpris på 4.000kr till bästa lag med en snittranking under 1800.
I övrigt är turneringskonceptet intakt med ett tufft handikappsystem, skrällpriser, bordspriser, livesändning, utlottning av gratis hotellboende med mera. Varje klubb kan delta med obegränsat antal lag. Vänta därför inte för länge utan ring eller maila tre klubbkamrater redan idag och anmäl ditt lag! I skrivande stund är det 10 lag anmälda.
Ifjol vann SK Rockaden 1, Vinner ni i år?”

Läs mer på turneringshemsidan.