Se elitserieschack i helgen!

Publicerad 30 januari, 2013 av Niklas Sidmar

Till helgen väntar några viktiga dagar i Elitserien. Förutom hela den femte ronden spelas en match från rond 1, två från rond 4 och tre från rond 6. Team Viking hoppas kunna locka publik till sina två hemmamatcher genom att utlova festlig inramning, bland annat genom att alla besökare bjuds på enklare mat och dryck. Team Viking spelar mot Burgsvik Alva SK på lördag 12.00 (Roslagens Sparbank) och mot SK Rockaden Umeå på söndag 11.00 (Restaurang Chaplin, Vendevägen 85 A, hållplats Danderyds sjukhus).
Utöver dessa matcher väntar bland annat toppmötet SK Rockaden Stockholm-Team Viking på fredag samt två ronder i Skåne där Göteborgslagen Manhem och Örgryte gästar LASK och Limhamn. Hela spelprogrammet i Elitserien och övriga serier finns på Allsvenskans hemsida.