Sex veckor återstår till Västerås Open

Publicerad 20 augusti, 2012 av Niklas Sidmar

vasterasskVästerås SK påminner om att det nu är ungefär sex veckor kvar till årets upplaga av Västerås Open:
“27-29 september spelas Sveriges största weekendturnering, Västerås Open, med tvillingturneringen Lilla Västerås Open (upp till 1600 i rating). Årets upplaga blir den starkaste hittills då redan åtta stormästare är anmälda till tävlingen, däribland Sverigemästaren Hans Tikkanen. Det internationella inslaget är stort med tävlande från bland annat alla de nordiska länderna. Mer information finns i inbjudan. Observera att man får 50 kronors rabatt vid betalning före 1 september!

Ett drygt hundratal har redan anmält sig och målet är att slå förra årets rekord då 270 spelare kom till start.”
Anmälda till Västerås Open
Anmälda till Lilla Västerås Open