Innanför avspärrningarna

Publicerad 6 augusti, 2014 av Anders Pettersson

Först av allt: Efter mitt förra inlägg fick jag snabbt tips från tre av varandra oberoende och pålitliga källor. Det finns ytterligare svenska spelare i Tromsö. Carl Johan Ribbegren spelar för Monaco på sistabordet. Kul!

Det finns stränga regler för vilka som får gå innanför avspärrningarna. Spelare, kaptener, domare och Kasparov. Vi andra får nöja oss med att följa toppborden från andra sidan, och det är inte alltid så illa. Extra skoj blir det om någon rond då de svenska lagen sitter där!

CIMG1961

Carlsen med sin klassiska apelsinjuice.

CIMG1964

Ulf Andersson är kapten för det Argentinska laget i öppen klass.

CIMG1976

Kasparov granskar sin gamle rival Shorts ställning. Short är moderiktigt (?) klädd i skjorta med Kasparovs kampanjtröja över.