Breaking News: Carlsson först till Polen….

Publicerad 7 november, 2013 av Pontus Carlsson

Är väl först ut av alla i laget att skriva någonting här den här gången. Det är väl helt revolutionerande med tanke på att jag historiskt inte har varit något större fan av bloggande.

Tidigare för att jag förknippade det med massa wannabee kändisar som inte hade något vettigt att säga. Sedan upptäckte jag att det ju finns flera bloggar som är klart läsvärda. Erik Nivas fotbollsblogg är ju t.ex. mycket bra och innehåller väldigt intressanta och djupa reportage. Att få denna blogg att nå den höga nivån blir nog svårt då vi föredrar att fokusera på själva tävlingen men en och annan kul anekdot och intressanta förmedlingar av våra matcher skall vi väl kunna bjuda på. Inom laget är det väl bara Nils Grandelius som tidigare har haft en egen blogg varför vi räknar med att han tar ett stort ansvar i skrivandet….

Nej för att vara lite seriös så ska det bli kul att spela Lag-EM och vi har ju gjort bra resultat i de senaste tävlingarna OS och World Cities varför känslan inom laget är bra. Vi börjar också få mer och mer rutin som lag vilket märktes i Al Ain där vi hela tiden spelade som en ihop hängande enhet och tog de rätta halvpoängen som krävdes för att ta oss vidare. Tyvärr tog det ju slut i Kvartsfinalen men vi kände att vi höjt oss ett snäpp som lag.

Ett bra tag har ju gått sedan dess och vi får se hur formen är. Ingen har väl spelat särskilt mycket inför men jag väljer att tolka det som att alla är utvilade och spelsugna….

Stötte på Svennis med på vägen hem från Guangzhou och fick lyckönskningar inför EM.  Bara att återgälda och önska honom lycka till med sitt boksläpp. Men att lyckas sälja mer ex än Sir Alex Fergussons nyutkomna självbiografi är väl ungefär lika svårt som att vinna Lag-EM…

Svennis Guangzhou