På väg uppåt

Publicerad 7 september, 2012 av Niklas Sidmar

Då jag ju vilar idag så kan det vara på sin plats att skriva ett par rader. Det har ju inte varit så många inlägg nu på slutet eftersom alla fokuserar på avslutningen, det är de sista 3 ronderna i OS som avgör om man kommer topp 20 eller 65:a. Vi har ju vunnit 2 matcher mot Nigeria och Mongoliet. Idag möter vi Kanada vilket ju får ses som en bra lottning. Man ska dock inte tro att vi är klara favoriter utan de har haft en klart bättre turnering än oss och kommer uppifrån. Därför ser jag det som en 50/50 match. Vi har ju precis fått ner våra kläder från klädsponsorn Sandvik så alla spelarna är prydligt dekorerade idag. paketet hade fastnat i tullen men efter några turer där fick Sandvik loss det så att nu har alla spelare gott om alternativ i garderoben. Det är ju också bra tajming då det känns som att vi är påväg uppåt och det är svårt att klara klädesreglerna om man använder samma Sandvik skjorta mer än max 2gånger… Kan vi vinna idag så lär vi få ett riktigt bra lag i sista ronden. Men med den här lottningen så kan man ju aldrig veta vad man möter. Danmark ligger ju 2 poäng före oss och om de förlorar mot Ungern så kanske det kan bli ett derby i sista ronden vem vet. Förhoppningsvis så kan vi vinna de 2 sista och ta oss in på topp 20. Följ livesändningen och håll tummarna.

Annars kan jag rekomendera Livesändningen från Svenska Cupen som börjar idag kl 18.30. 25 lag kommer till start och det skall bli spännande och se vilka som vinner. Handikappsystemet gör ju att det kan bli vilket lag som helst och jag har faktiskt ingen aning vilka som tar hem det. Dock är det lite synd att inte fler lägre rankade spelare från 1100 till 1900 väljer att vara med. Jag hade trott att det skulle finnas många spelare i detta intervall så ni som har den rankingen maila mig gärna och skriv vad det är som saknas för att turneringen skall vara värd ett besök. ni kan maila på nr10asprilla@hotmail.com . Annars var det som vanligt några sista minuten händelser vi fick byta huvuddomare då Tapio Tikkanen blev akut sjuk men lyckligtvis kunde vi få in en kompetent ersättare med kort varsel i Stephan Lindberg.  Hursomhelst håll koll på livesändning och resultat både från OS och svenska cupen.