Lite partier och sånt

Publicerad 4 september, 2012 av Niklas Sidmar

Nu när jag har en vilodag p.g.a kass mage passar jag på att titta lite på och lägga upp mina partier. Hoppas det uppskattas. Istället för att spela idag tänkte jag kurera mig med: sol, vila, internet och några små shottar raki (som jag hoppas är en bra ersättare för ouzo). Det mesta av det är nu avklarat så jag ska njuta lite av grabbarnas spel och upprepa steg 4 ett par gånger till. Från igår har jag slutat med alla former av färska grönsaker och vattnet som står framme på bordet. Hoppas jag kan repa mig tillräckligt för att spela framöver.

Angående kommenterna: Under lunch idag berättade Anil om diskussioner att inte använda “White” och “Black” utan “Light” and “dark” (eller något sånt) eftersom pjäserna sällan är ljust vita och svarta utan ofta mer gula och bruna. Därför försökte jag kommentera efter det, bara för att se hur det kändes. Det kändes inte rätt kan jag säga, men läs gärna själva och se vad ni tycker (jag kan mycket väl ha missat på några ställen).

Peace

Hans