Halva turneringen avklarad!

Publicerad 3 september, 2012 av Niklas Sidmar

Idag var det undertecknades tur att stå över och det har ju hänt mycket sen sist!

Vi har än så länge presterat okej, förlorat mot de högre rankade och vunnit mot de lägre.Undertecknad är dock inte helt nöjd med sin förlust då det kändes som jag kunde kramat ur mer ur den ställningen, men tidsnöder och att ha tungan rätt i mun är ju också en del av spelet!

I förrgår mötte vi Paraguay och av någon anledning fick jag för mig att hon skulle få in världens prepp och var allmänt nervös hela ronden för absolut ingen anledning. Tidsnöden var ett faktum men som tur var fick hon inga chanser och i analysen framkom det att jag enbart sett spöken.Sedan var det ju dags för OS mer sociala event, Bermuda Partyt. Det var otroligt att så många fick plats på en så liten lokal och området var inrett med färgglada, söta sackosäckar på gräsplättarna!

Nog om det, sedan var det dags för fridag och uppe med tuppen var undertecknad (8:30!) och det var dags för turneringens sightseeing med mina föräldrar som åkt ner för att beskåda denna schackfest. Det blev lite blåa moskéer följt av ett besök i en gigantisk shoppinggalleria innan man åkte utmattad bums i säng. Idag blir det betydligt lugnare aktiviteter (man måste ju vara utvilad tills imorgon!) så det har mest blivit tidningsläsande och städning då jag hade spritt ut mig i hela rummet.

Ha det supert!
Angelina