Rond 1!

Publicerad 29 augusti, 2012 av Niklas Sidmar

Godmorgon folkens, (Hoppas ni inte blir förargade om det slinker in ett eller annat norskt ord då jag fortsatt har svårt att tala helt ren svenska), hoppas ni är taggade på Sverige- Kina bord 1 idag!!

Idag är det min tur att vila och hittills får jag väl kommentera arrangemanget lite sämre än väntat, då jag förväntat mig en utomhuspool att relaxa vid när man är ledig men det har ersatts med massa trafik, skyskrapor överallt och en förorenad flod. Men de har ju supergod melon så jag ska inte klaga! Spellokalen var öppen och kylig vilket var super, men superlånga köer för att komma in i spellokalen drog ner betygen. Men nog om detta, dags för en lite rapport om Barbados!

Vi mötte ett betydligt sämre lag på pappret så vi var tvungna att vinna alla. Jag var klar först då hon missat att jag hade ett simpelt matthot och resten vann en efter en. De var kanske inte en superspännande match, men de verkade jättegoa i alla fall!

Jag hade faktiskt inte så mycket mer på hjärtat, glöm inte att heja på tjejerna nu i eftermiddag!

/Angie