OS-debutant med nästan noll koll

Publicerad 27 augusti, 2012 av Niklas Sidmar

Med under 10 minuter kvar tills det är dags att hasta iväg till bussen tänkte jag det var dags att fixa sista punkten på min lista genom att skriva några rader.

Under OS-middagen som annordnades i samband med träningslägret inför OS fick vi bland annat delta i en OS-quiz av omåttligt svåra proportioner. Undertecknad kände sig säker på en fråga och fick gissa på resten. Det blev totalt 1 rätt… Med sådan otur på generalrepetitionen måste det väl ändå gå bra i tävlingen kan man hoppas.

För 10 minuter sedan insåg jag att det kan vara bra att ha med sig pass…

Spelmässigt har det varit si så där på sista tiden tycker jag, men det kan mycket väl gå bra ändå, jag har en känsla i kroppen/knoppen som jag haft innan många av mina bästa prestationer (men tyvärr också en del insatser som liknar frågesporten). Jag ska göra mitt bästa för att vi ska uppfylla våra egna och landets förväntningar.

2 minuter kvar, kanske jag ska hitta något mer jag glömt?

Peace
Hans