Kaos, kaos och lite mera kaos

Publicerad 28 augusti, 2012 av Niklas Sidmar

Att spelet inte kommit igång i tid är jag inte förvånad över. Jag lämnade utrymmet där de som inte spelar ska vistas och då var det fortfarande många lag som inte fattat att de skulle använda en sidoingång… Klockan var strax efter rondstart… Och ingen verkade komma för att meddela hur de skulle ta sig till sina partier…

Första måltiden var också kaos, långa köer och få sittplatser. De som fanns var naturligtvis smutsiga och det tog en stund innan det blev undanplockat och man fått nya bestick. Annars är maten helt acceptabel.

2 spelare hade vissa bekymmer med att komma fram. En blev vägrad att komma med sitt plan pga att en person bakom i kön bråkade… En spelare fick en längre än väntat bussresa och oroade därmed övriga i truppen som oroligt undrade hur det gått…

När jag och Emanuel kom tillbaka från lunch till ett fint välstädat rum märkte vi att det inte längre gick att öppna ploppen i handfatet, så nu har vi stående vatten och väntar på att någon ska komma och fixa det.

Annars är nog allt fint, och jag ser fram emot att få fira en säker 4-0 seger ikväll. Nu ska jag ut och försöka irra mig fram till en affär, kan nog gå sådär, men värt ett försök eftersom jag faktiskt hade glömt en sak – tandkräm.

Peace

Hans