Intryck från träningslägret

Publicerad 25 augusti, 2012 av Niklas Sidmar

Som uppladdning inför OS har stora delar av laget i Öppen klass varit samlade på Sandviks utmärkta lokaler i Svedela för att gemensamt förbereda sig inför turneringen. Mina observationer, efter drygt halva lägret, är att det är en väldigt viktig sammankomst för att kunna prestera bra under OS. Träningen kännetecknas av stor öppenhet och spelarna delar fritt med sig av nyheter, databasfiler och analyser. Ingen håller på några hemligheter! Det är så man vill att det ska vara i ett lag!

2012-08-25-11_19_31

Ett par mycket viktiga slutsatser har man också kommit fram till där det funnits luckor både i laget, men även vad som är allmänt känt. Vilka är dock hemligt! Bilden ovan ger en vink av vilka varianter som kommer att spelas!

Utöver konkreta öppningsvarianter har laget även diskuterat igenom målsättningar och löst en del praktiska frågor. Snart kör vi!

/Anders Pettersson Förbundskapten