Wasas junior-GP med Dagens Nyheter ställs in

Publicerad 20 mars, 2020 av Ingemar Falk

Deltagarna i fjolårets junior-GP i DN-skrapan i Stockholm. Foto: Lars OA Hedlund

Junior-GP i Stockholm i Dagens Nyheters lokaler ställs in. I stället kommer arrangerande Wasa SK att planera för en stor onlineturnering för barn och ungdomar. Mer information om den kommer senare.

Här är arrangörernas meddelande:

”Mot bakgrund av den senaste händelseutvecklingen av COVID-19 och efter diskussion med vår hyresvärd och samarbetspartner (Dagens Nyheter), har Wasa SK fattat beslut om att ställa in den planerade JGP-tävlingen som skulle arrangeras den 25 april i DN-skrapan. Vi beklagar givetvis detta men hoppas att kunna arrangera tävlingen vid senare tidpunkt. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Tom Wedberg (ordf. i styrelsen Wasa SK) eller Erik Wernberg (ordf. i Juniorkommittén i Wasa SK).”