SSF söker tävlingsarrangörer

Publicerad 2 november, 2023 av Albin Ringstad

Foto: Lars OA Hedlund

SSF har som ambition att se till att alla tävlingar som vi arrangerar blir så bra som möjligt och får en så bra geografisk spridning som möjligt. Därför är SSF i stort behov av att samverka med både distrikt och klubbar för att få till detta. För distrikt och klubbar är det en möjlighet att spela tävlingar på hemmaplan samt gynna klubbens ekonomi.

Vi söker därför er, distrikt och klubbar, som har drivet och viljan att arrangera SSF-tävlingar. Det är allt ifrån Skollags-SM till Damallsvenskan. Genom att anmäla ert intresse till oss förbinder ni er inte till att arrangera tävlingar, men det ger oss ett bättre underlag när vi ska bestämma var olika tävlingar ska ligga.

Hör av er till tavling@schack.se med namn på ert distrikt eller klubb, Vilka tävlingar ni kan tänka er att arrangera samt hur många er klubblokal rymmer. Om ni har bra lokalkännedom får ni gärna inkludera information om vilken typ av lokal i er närhet som går att hyra för tävlingsändamål.

Givetvis utgår ersättning till klubbar/distrikt som arrangerar tävlingar enligt följande kriterier; antal funktionärer, tävlingsledning, om klubblokal är spellokal, livesändning.

Lista på SSF-tävlingar vi söker arrangörer till på kort och lång sikt:
Flick-SM
Kadettallsvenskan
Snabbschacks SM för knattar och miniorer
Skollags-SM
Schackfyrans riksfinal
Dam-SM blixtschack
Dam-SM snabbschack
Snabbschacks-SM
Blixt-SM
Skol-SM
Juniorallsvenskan
Damallsvenskan