Förbättrad sök- och arkivfunktionalitet

Publicerad 30 juli, 2020 av Jimmy Mårdell

I samband med lanseringen av nya schack.se var det en del funktionalitet och annat som försvann eller försämrades. Vi beklagar detta, och arbete pågår med att återställa saknade features till (minst) lika bra skick som innan.

Idag blev en förbättrad sökfunktion klar, som även fungerar som ett kvalificerat nyhetsarkiv. Förbundets hemsida innehåller mycket information, och att ha ett fungerande och kraftfull sätt att hitta den är förstås viktigt. Förhoppningsvis kan de medlemmar som vill hitta specifika sidor eller nyheter, eller bara nostalgiskt bläddra tillbaka till svunna tider, finna den användbar.

Har du synpunkter på funktionalitet på sidan som inte lever upp till dina förväntningar? Hör av dig till webmaster@schack.se!

Klicka på Filterinställningar för att begränsa din sökning efter innehållstyp, kategori, ämne och/eller datum.
Ange tom söksträng, filtrera på en kategori/ämne och välj ”Kompakt” visningsalternativ för att få en bra överblick av äldre nyheter.
Sök och arkiv