Dags att anmäla sig till Sports Heart!

Publicerad 8 juni, 2019 av Kent Vänman

Det finns fortfarande platser kvar till lägret 4-9 augusti på Värmdövallen i Stockholms skärgård. GM Pia Cramling kommer till lägret för att ge schacklektioner och spela simultan mot alla deltagare. Dessutom bjuds deltagarna på en All Star-match i ishockey mellan massor av NHL-proffs som kommer till lägret!

Lägret passar för både nybörjare och mer avancerade schackspelare, födda 2004-2012. För de yngre deltagarna (2008-12) är lägret på dagtid kl. 09-15, medan de äldre (2004-07) övernattar. Det finns även en möjlighet för 2008:or att övernatta, om man kontaktar undertecknad.

Alla deltagare får träningskläder och vattenflaska. Förutom att träna massor av schack så blir det bad, grillning och brännboll. Dessutom finns det aktivitetscentrum med Speed Shooting, Bumper Balls, vattenaktiviteter och hinderbana.

De deltagare som övernattar får även prova på lägrets 13 andra idrotter, alltifrån friidrott och handboll till dans och parkour.

För att underlätta för långväga resenärer så har Sports Heart egna bussar som skjutsar deltagarna från Cityterminalen/Södra station till lägret på söndagen och tillbaka igen på fredagen.

Anmälan: www.sportsheart.se
Frågor: emilia_horn@hotmail.com